Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nehogymá... ez van!

2008.11.20

Ráébredtem, nem vagyok szabad.... mit össze kerestem, mi is a baj igazából...! És ráébredtem, rabláncra fűztem saját magam. Olyan irányú elkötelezettség felé hajózom, amiben nem vagyok szabadon önmagam. Illetve egyetlen részemet élem meg igazán. A TÁMOGATÓ-t.

Ez csak egy részem a sokból, és ez munkál... most szinte csak ez munkál... nem érvényesül többi részem és ez nagyon fárasztó. Borzasztóan fárasztó, mert ha egyfolytában támogatsz, támaszték leszel, amiben elveszel, felemészti minden energiádat! Olyan, mintha a meggyőzés, biztosítékok mestere lennél! Bár Te hiszed, hogy jó lesz és lehet minden, egyfolytában kétséget kapsz válaszul és előbb-utóbb te sem hiszed már, hogy ez boldog időkkel járhat.
Hol vannak a csodás percek, gyönyörű, élvezettől zsibogó órák, amiket megszereztem már? Miért mondok le róla észrevétlenül?
Nincs csak egy részem hangsúlyozva és ezt én vállalom. De miért és meddig? Ismét a remény tart életben. A remény, hogy majd jobb lesz, hogy majd ha már támasztottam eleget, majd fordítva is menni fog, de.......... mi van, ha ez az állapot megszokottá válik??? Így nem lehet kötelékben repülni senkivel hosszú távon.

Én élvezem, aki vagyok általában, de ezt most nem. Nekem ez így nem jó. Alapvetően szomorkás és én ebben így nem kívánok részt venni tovább.

Már ennek kijelentése is megkönnyíti szívemet, lelkemet. Mindenáron nem harcolok valamiért, csak ha értelme van. De ennek így nincs.

"Ezennel azonnal szakítok azzal a fazonnal, aki csak én voltam."
RAPÜLŐK

 

És félek-e attól, mi lesz ezek után, vagy ha ki is mondtam? Jahh, picit izgalmas... :-) De gyönyörű, mert én ez vagyok és végre úgy működöm, ahogy leírom és nem csak beszélek róla!:-) Full of bátorság!:-) Kemény, ezt imádom! Keményebb játékos vagyok, mint hittem. Én érzek. Nagyon mélyen érzek, ha kell, de mindennek van határ'ja. :) Amit én szabok meg. És ennek most van vége itt így, ahogy van.

"Ha megígérem, hogy hiányozni fogsz, elmész?":-))

Szívem könnyű széllel kíván szállni. Van elég dolog, ami lehúz, mint pl. a gravitáció. Ez is bőven elég a Földre az életembe lehúzó tényezőnek. :-)

"Nekem úgy tűnik az élet elég hosszú, de nem elég széles." :)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.