Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szeretetről, elfogadásról

Cikkek

Egy idézet, ami közel áll hozzám

2008.04.25

Ez egy idézet, amit nagyon szeretek:

"Azt tapasztalom, hogy muszáj felszabadítanom azt, akit szeretek, mivel ha rákulcsolódok, rácsimpaszkodok vagy megpróbálom irányítani, azt vesztem el, amit megtartani próbálok..."

 

Csajozós

2008.04.11

A szeretetről beszélgettünk, hogy mindenkinek mennyire mást jelent. Mindenki mást ért szeretet alatt, és mindenki mást tesz, mást ad és mást vár el a szeretet nevében, a szeretetre hivatkozva.

 

Csajozás

2008.03.07

Azt mondják, a nők barátsága más, mint a férfiaké. A férfiak bandáznak, összetartóak, de felületesek a kapcsolataik. Nagyon ritka az igazi, szívközeli barát. A nők pedig rivalizálnak egymással, de ha valakit igaz barátnőnek tekintenek, vele mindent megosztanak. Pasit talán nem.... :-) A NŐ-k lelkiznek. Igazi, mélyenszántó beszélgetéseket folytatnak, amelyek a férfiak számára túl "nyálasak".

 

Bevallatlan szeretgetős

2008.03.07

Még magamnak sem merem időnként bevallani, mire vágyom. Még merni sem merem vágyni azt, amit vágynék...... mintha nem hinném el, hogy ez nekem jár. Mikor megtaláltam, rátaláltam, nem hittem el, hogy az érzés enyém maradhat,  hogy enyém lehet örökre. Erre most sincs bizonyíték, hogy így lett volna, mégis.....

 

Szeretet és elfogadás egy trauma fényében

2008.02.09

Egy édesapát majdnem elveszíteni, de legalább is végignézni, ahogyan "elmegy" és "visszajön" nem volt egyszerű. 

 

A mai gondolatom...

2008.01.17

Az én igaznak hitt igazságom...

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A szeretetről, elfogadásról | Hozzászólások: 0

« előző

1 | 2 | 3