Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A férfiak félnek a nőktől?

2008.10.24

Behunytam a szemem és felcsaptam a "Mit keresett Isten a hálószobában?" c. A.J. Christian könyvet a következő résznél:

"-A férfiak félnek a nőktől.

- Liz, a férfiak alapvetően félnek a nőktől, viszont, ha akarnak valamit, akkor túllépnek a félelmükön. Ha a férfiban fellobban a vágy, ha a szívében lánra lobban a szerelem, akkor eszében sincs félni, és még a világ vége sem tarthatja távol a nőtől: ha a pasas akar valamit, akkor ott van. Ezt a szöveget (a féfiak félnek a nőktől) csak a női ego találta ki, mert nem tud szembesülni azzal, ha a férfinak valamiért ő nem kell. A férfiak pedig szívesen használják ezt a dumát a nők finom visszautasítására, mert ez olyan indok, ami miatt a nő nem bántódik meg."

 

Úgy érzem és gondolom, ha bárki fél valamitől, az csak nem képes vállalni döntései következményeit, és még önző is, mert manipulál, játszik, hogy valahogy mindenképpen megkaphassa azt, amit szeretne, valami olyan módon, hogy nem kell bántania senkit. Pedig......... ez bántássorozat, ez mindig fáj valakinek, járulékos kellék a fájdalom. Kérdés csak, hogy meddig?

Nézzétek meg a Távkapcs c. filmet.....! Nagyon sokat mond az elvesztegetett időről!

Az éjjel azt álmodtam, hogy életem egyik jelentős férfi szereplője kitett engem Londonban 11 körül, és nekem fél5-re színházjegyem volt egy kedves barátommal, amiről nem maradhattam le. Ennyi idő állt rendelkezésemre, hogy hazajussak. Nem volt nálam semmi extra egy kabáton, pénzen és iratokon kívül. Nem volt repjegyem, semmim párezer km-re otthonról, magamnak kellett intéznem hirtelen az egészet és rájöttem, egyedül kell boldogulnom. Nekem kell megoldanom az Életemet. Minden részletében. A boldogságot is magamnak rakom össze, nem várom mástól, hogy boldoggá tegyen. Az, ha így történik, csak ajándék.....

Különleges éjszakám volt, az biztos.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.