Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csajozás

2008.03.07

Van egy csajom... :-) Nagyon édes lény, illetve lány. :-) Sötétbarna haj, barna szemek, hatalmas, érdeklődő tekintet. :-)

Azt mondják, a nők barátsága más, mint a férfiaké. A férfiak bandáznak, összetartóak, de felületesek a kapcsolataik. Nagyon ritka az igazi, szívközeli barát. 
A nők pedig rivalizálnak egymással, de ha valakit igaz barátnőnek tekintenek, vele mindent megosztanak. Pasit talán nem.... :-) A NŐ-k lelkiznek. Igazi, mélyenszántó beszélgetéseket folytatnak, amelyek a férfiak számára túl "nyálasak".

Ancsával 6 évvel ezelőtt nem szerettük egymást. Irritált minket egymásban a másik személyisége. Aztán felfedeztük, hogy talán egymás olyan részeit találtuk meg, amelyek magunkban felfedezésre, erősítére várnak. Végre hagytunk magunknak időt megismerni egymást. 
Hirtelen, mint derült égből a villámcsapás azt vettem észre, hogy szerelmes vagyok belé... kérlek, érts meg, mielőtt félreértessz! Szembejött velem, csillogott a szeme, mosolygott, láttam, hogy szívből örül nekem és azonnal megnyitott! Kinyitotta a szívcsakrámat és nem tudtam nem befogadni őt. Olyanná vált, mint a testvérem. Mintha egy darabka lenne belőlem, akivel mindent megosztanék, de tudom, hogy neki nem kell minden. "Csak" a szeretetem. Neki ez elég, mert azt kapja, amit csak a legközelebbiek kapnak meg. Pont az kell neki belőlem, amit adok és nekem pont az kell belőle, amit ad. Ez által megmarad az édes együttlét öröme, tele elfogadással és feltétel nélküli szeretettel. 

Nagyon sokat kaptam tőle és kapok is még. Feltölt, elfogad, szeret. Lázzal égek irányába, tiszta testvéri, baráti szeretettel. :-) Látom, ahogy fejlődik. Mindig megteszi az apró, de számára hatalmas lépéseket, amivel egyre jobb emberré válik és én végtelenül büszke vagyok rá. Ő olyan erős... 
Tudom, már elmesélte, hogy neki erősnek kell látszania, mert így nevelték.... de azt is tudom, hogy valóban erős. Nagyon erős! Belül megéli élete összes harcát, kicsiket, nagyokat, aztán továbbmegy és levonja a konklúziót. Mindezzel lesz még erősebb, én látom.

"Ami nem pusztít el, erősebbé tesz."

KÖSZÖNÖM ÉS SZERETLEK! JÓ, HOGY VAGY! :-)