Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amikor Neked írok

2009.01.05

Tudod, amikor Neked írok, az összehasonlíthatlan bármilyen érzéssel, ami azelőtt létezett bennem. Amikor Neked írok, az olyan, mintha küldetésemet teljesíteném be... ezer boldog érzelem, vidámság, szívből jövő remény és áhítat járja át........ alázatos és felemelő, bíztató és óvó, védelmező, erős és figyelmeztető. Arany utakat mutat, de csak akkor, ha magadévá teszed.

Járni az Úton egész más, mint beszélni róla. Csak akkor beszélhetek róla igazán hitelesen, ha már jártam rajta, vagy meg vagyok áldva azzal az érzékenységgel, amim van, azaz tisztán érző féle vagyok. Ez fontos, de nem feltétel....

Amikor Neked írok egy részemet adom Neked. Azt a részemet, ami az enyém és megért rá, hogy ne csak bennem maradjon. Ez itt az én hazám is! Nem csak azé a sok Fénylényé, akivel találkoztam és nem csak az Embereké általában. A magaménak érzem. Az életet, a világot magaménak érzem. Az én életem és az én világom az, ami most egyesül, átadódik. Ennek részese vagy Te is, aki most olvasol. Azzá válsz, nem tehetsz mást.... ez már rég más síkon történik. Sokkal korábban kezdődött, mint hinnénk......

Fura....... nincs bizonyítékunk rá, hogy honnan és mivel kezdődtek a dolgok. Mégis oly sokunkban él a meggyőződés, hogy létezik az EGY IGAZSÁG, az EGYSÉG....... egységélmény. Csodaszép szó. Mikor Neked írok, egységélményem van magam legbelső lényével és Veled! A Te legbelső lényeddel....... így folytatunk mi eszmecserét és ez már rég óta tart. A Te világod az én világom is, az én felismeréseim, a Tieid is. 

Amikor olvasol - nem csak engem, bármit - akkor tanulsz, akkor az van, hogy azokat a részeket emeli ki édes lényed, amelyekre neki szüksége van az adott állapotában ahhoz, hogy tovább jusson az Úton. Mindig csak azt a részét hallod meg belőle, amire készen vagy, amire megértél, hogy halld, olvasd, megakadjon rajta a szemed. Ezért vagyok én biztonságban és persze Te is. A legnagyobb biztonságban vagyunk állandóan, de ezt tökéletesen át tudjuk alakítani magunknak észrevétlenül, hogy ne így érezzük. Elég egy olyan információ, amit meghallasz ugyan, de még félelmetes - tehát egy intenzív érzelemhez, történéshez kapcsolható - és máris megváltozik a kedved. Beléd kúszhat a félelem...... de ne feledd! Ezt mind Te okozod magadnak. Ahogyan ezt megteremted, el is űzheted. Lehet, hogy nem azonnal, de mindig megteszed. Nézd meg, hol tartasz! Itt ülsz és olvasol. Mi volt múlt évben? Vagy öt éve? Volt krízishelyzet? Mégis itt vagy..... megoldottad, mint mindig. Így vagy úgy, de megoldottad és most újabb megoldásokat keresel. Ha én szimbóluma vagyok, szuper!

Köszönöm, hogy részese lehetek az életednek és köszönöm, hogy Te is részese vagy az enyémnek. Köszönöm, hogy Neked adhatom azt, ami arra rendeltetett, hogy másé is lehessen belőlem. Fontosnak érzem nagyon, hogy repüljünk és akár együtt is repüljünk. Az Élet nem áll meg, én sem fogok és remélem, hogy Te sem! Ne csináld, soha ne állj meg, csak addig, míg szusszansz egyet, levegőt veszel, aztán csináld tovább, mert megy az Élet....... a Földön töltött időt másképp érzékeled! Gyorsabban elszállhat, mint hinnéd...... és nem jó, ha a végén döbbensz rá, mi lett volna, ha.

Tedd fel most a kérdést! MI LENNE, HA MOST.........?? Igen, MOST! Mire vágyik kis szíved? Menj, szaladj, repülj utána, éld teljesen az életed......! Nem fogod megbánni soha egy percre sem.

És ........ :-) egy szavamat se hidd el, kérlek! Tapasztalj! Olvass engem, ha akarsz, ha kell, ha megmozgat, ha elgondolkodtat. Az is jó, ha meglátod ezt és utálod....... ÉRTED MÁR? Neked és nekem is mindenképpen jó! Megmozgat, valamit kivált belőled, amit szeretnél, hisz nem olvastál volna bele, ha nem ez lett volna a célod. :-)

Ha ennél a mondatnál jársz............. ;-))

Csak annyi, hogy szeretlek!:-)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.