Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az esszenciám

2008.09.24

Arra gondoltam, ha átmozgatom magam, majd letisztulnak a dolgok, mert már éreztem, valami gúzsba köt és rángat. Még el sem indultam futni, csak bemelegítettem és máris jött a megkönnyebbülés!

Nahát, nahát... miért akartam én más lenni, mint ami vagyok? És miért ilyen görcsösen? Most pont azt irtom ki magamból, aki alapvetően vagyok, akivel jóban vagyok. Olyan dolgoknak akartam megfelelni, amit jónak ítéltem. De nem biztos, hogy olyanná kell válnom. Lehet, hogy elég, ha az a dolog tetszik, ahogyan más csinálja és ezért keresem, szeretem a társaságát. Nem kell nekem olyannak lennem, mint ami Pistikében, Ödönkében, Marcsikában tetszik! Hát mi vagyok én, mindenható?

ÉS IGENNN!:-) Az vagyok, csak másképp! Én Katesz módra váltom meg a világot és erre k...va büszke vagyok. Leteszem a lantot, mert az őrület határa közel van akkor, mikor szét akarsz szakadni a változás kedvéért. Nem akarok változni most. Elég volt. Most akaratlanul változom, ez sokkal kíméletesebb, nyugodtabb, szeretetteljesebb és hatékonyabb. Elég volt az AKARÁS-ból!:-) És hogy mit szólsz ehhez? Nem érdekel. :-)))))) Hurrá van, aktív hurrá!:-)