Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Igazi és az Idő

2008.09.26

Olyan sok fiúnak voltam már én az Igazi...................................... durva és őszinte leszek. Amikor valaki ismét ezt mondja nekem, és én konkrétan nem érzem ezt visszafelé, akkor az van bennem, hogy "- Igen, tudom, már hallottam ezt." Ezt kegyetlen volt tapasztalni... De mit tegyek, ha őszintén ezt gondoltam?

Aztán jött a vita, érvelés. Én kibuktam a béketűrés csónakából, bele egyenesen az érzelmek felkorbácsolt vizébe. És felébredtem és rájöttem, nagyon szeretem! És elfogadom úgy, ahogy van. Csak el akartam hagyni azért, hogy magammal és jövőm építgetésével foglalkozzam. De felébresztett és rájöttem, mekkora kincs! Hogy úgy jó, ahogy van és hogy a szavai mögött ne érveket, hanem az embert lássam. Halljam meg végre, amit kommunikál és jöjjek rá végre, hogy számomra is fontos, mert ilyet még nem láttam, amit ő produkál! Hihetetlenül bölcs, pedig csak 24. Végtelen sokat tud, ismer, érez és minden gondolata elindít bennem valamit. Olyan csodás ping-pong van közöttünk, hogy csak na és mindketten fejlődünk általa. Egymás gondolataiból saját tükörképünket építgetjük és belső bimbónk virágzásnak indul.

AZ IDŐ

Milyen csodálatos, hogy ha az ember az IDEJÉT tölti el valakivel... amiből lehet, hogy nem is adatott meg olyan sok. Ezért ez az egyik legértékesebb itt a Földön. Főleg megtisztelő, ha valaki ideje nagy részét - mint egy párkapcsolatban - tölti el valakivel. Ha időd véges, érthető, hogy többet szeretnél minőségi dolgokból az életedben. Jobb, ha időben rájössz, hogy MOST kell, hogy bolog legyél. Nem holnap, vagy azután, vagy ha kész a házad. Dobd el az ásót, dobd el a tollat, dobj el mindent és figyel rám! Nézz a szemembe!!! MOST AZONNAL LEGYÉL BOLDOG! Ne érdekeljen már, mit szól a szomszéd! Ő is ember! A miniszterelnök és egy sztár is ember. Ha hazamegy, ugyanúgy összefogkrémezi a pizsamáját, belerúg az ágy sarkába, megölelgeti a feleségét, a gyermekeit, kiabál, ha nyer a kedvenc csapat, vagy ha veszít..... Semmi nem történik, ha úgy érzed, valamiben hibáztál. A hiba jó, Téged szolgál!! Megmutat valami olyat, amiből tanulsz, ami által több lesze! Ne törődj azzal, ki mit szól, mert nem számít. Idő és energiaveszteség. Légy boldog, több nem kell. :-)

"...pedig hát valahogyan van Isten. Nem nagyon figyel ránk, de betakar, ha nagyon fázunk..." Ady