Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hála

2008.06.02

Hálát adok...

a családomért, hogy velem vannak még és szerethetjük egymást. Hogy képes vagyok szeretni, ha néha nem is tudom teljesen kimutatni. Hogy van levegő a tüdőmben, hogy barna a szemem, a hajam és a bőröm. Hogy ilyen testbe költözhettem, ami olyan gyönyörűen mozog és tele van energiával időnként... gyönyörű érzés.

Hálás vagyok, hogy ismerhetem a barátaimat. Hogy vannak körülöttem, akik szeretnek. Hogy szeretem az állatokat és van is állatom. Hogy a gyerekek arcára mosolyt tudok csalni.

Hogy van egy autóm, amit imádok és megadja nekem azt a szabadságot, ami nagyon kell. Hogy van otthonom, van hová lehajtanom a fejem. Hogy érzékeny vagyok és érzek. Köszönöm, hogy van önbizalomhiányom, mert ez utat mutat. Köszönöm, hogy nem vagyok teljesen nyílt, ez megvéd engem. Hálás vagyok, hogy nem akarok mindenáron mindent elérni, hogy hagyom áramlani a dolgokat a saját medrükben. Hálás vagyok, hogy nagyjából elégedett vagyok életemmel.

Köszönöm, hogy lehetek rossz és lehetnek hibáim. Hálás vagyok, hogy szerethetem a hibáimat. Hálás vagyok, hogy tudok tenni magamért dolgokat és hogy másokért is teszek, ha kell.

Hálás vagyok minden figyelemért, mosolyért, ölelésért, amit kapok...