Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Már megint vége?

2008.05.04

Nehéz lesz pótolni azt, ami elveszett... leírtam mindent, ami bennem van és elveszett!! Biztosan nem véletlenül...:-) Ez elég durván érint, mert Életem egyik legösszeszedettebb, legőszintébb írása veszett oda... de a lényeg talán ebben is benne lesz...

Lényeg, a változást nem hangoztatni kell, (ezért is veszett el az írásom talán) meg kell élnem belül!:-) Igen, már tudom. Egész más szelek fújnak, mint rég. 

Annyiszor hallottátok már, hogy: "- Most igazán vége van!" És nem lett... most sem akarok nagy szavakat használni. De van bennem egy mosoly belül. :-) Olvastalak ma Pizsi és igaza van Helgának. Gyógyítanak a szavaid! Olyan jó volt olvasgatni! Feltöltődöm nagyon. Ilyenkor olvasás közben hallom a hangodat magamban és az olyan finom búgós!:-)

Nagyon furcsa és szinte hihetetlen, mennyire félre tudom tenni azt, amit igazán akarok. A vágyaimat annyira visszafolytom néha. Mintha nem hinnék abban, hogy teljesülnek, mintha elfelejteném, milyen vagyok, ki vagyok valójában és mi az, ami gyökeresen részem. Hogy mennyire fontos számomra a lelki táplálék és mennyire szárnyaló vagyok.

Sabala is azt mondta, hogy elképesztő, meg nagyszerű vagyok. Hogy olyan gyorsan összerakom a dolgokat, hogy csak na! És ez olyan jól esik!  De ma nagyon rossz volt, mert beszéltünk és én többet vártam. Azt vártam, hogy majd segítessz... és te bedobtál a vízbe újra - hála Istennek! - és azt mondtad kimondatlanul: "ússz csak, végig tudod úszni egyedül is ezt a hosszt" - és igaza volt! Végigcsináltam! :-) Csak most már mosollyal a végén itt belül.

Alázattal állok itt most tényleg. A belátás és elengedés nyugodt képességével és finoman szemlélem azt a sok tanulnivalót, amit ez a 3 és fél év tanított nekem. Az lesz, amit szeretnék és ezt néha félelmetes leírni és kimondani is. :-)

Ide most valami olyat írnék őszinte szívvel,  picit játékosan, hogy: sajnáljatok már picit lééééééccciiiiiiiiiiii, szeressetek is picit lécciiiiiii.... és akkor magamratalálok és újra tudok majd szeretni.... Pedig ez nem igaz. És magam szeretném megoldani is.