Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


RAPülők: Meddig még? Segítség!

2008.09.12

Vajon meddig kell kitartani a hitben, hogy csúcs vagy? És vajon hányszor kell bizonygatni az életben Neked, hogy mennyire sokat érsz és milyen nagyszerű vagy?

Ha magadtól nem tudod, hogyan mondja el más és miért? Ha ilyen élményre vágysz, hogy érjen, úgyis megkapod. Elég egy mondat és egy nyitott könyv... :-)

Igen, van, aki a vidámságra, nevetésre termett. Van, akit az írásra szánt az ég. Van, akit pedig gondolkodásra, agyalásra. No azért alapvetően szárnyakat kaptunk mi mind, akik írunk, agyalunk, hiperaktívkodunk, lenyűgözünk, repülünk és futunk. Mind-mind, akik itt vagyunk és tudjuk a magunkét ott bent és jó esetben még hisszük is, mindannyian szárnyakat kaptunk.......... (bár jó néha azt játszani, hogy nem is tudunk szárnyainkról.) .....

........... csak elfelejtjük kinyitni őket zuhanáskor..... :-) pedig, ha belekap a szél, felemel ám, legalább is csökkenti a zuhanási sebességet. :-) A kinyitáshoz nem kell más, csak elengedni őket. Semmiféle akarással nem kell bajlódni, az energiát visz el az egyébként is félelmetes zuhanás közben. Csak engedj....... be, ki, meg, el, fel, szét, össze-vissza..... :-)

Sub Bass Monster: "Higgy nekem tesó, muszáj, hogy engedj!"