Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rossz az, aki rosszra gondol?

2009.02.12

Biztos, hogy nem rossz, aki rosszra gondol.......

 

Ma megvilágosodott, hogy nem mind rossz az, amit rossznak élsz meg!!! Illetve, hogy............. hogy is mondjam ezt el neked?

Ha valakivel rossz  (illetve nehéz!! ez fontos) együtt lenni, AZT NE DOBD EL!!!! Illetve a lehetőségét ne dobd el annak, hogy tanulhass tőle magadról!!! Rengeteg lehetőséged van a fejlődésre, ha valakivel azt érzed, mikor együtt vagy, hogy irritál, idegesít, feldúl, dühöt vált ki... pláne, ha szereted is szíved mélyén......... na de ez más tészta.

Szóval ha feltárod, mit vált ki belőled és az az érzés honnan ered, talán könnyebben megértheted, miért van rád ilyen hatással és ami fontos: változni tudsz általa! Ha nem kell már neked, hogy így érezd magad legközelebb, ha ezzel a dologgal, emberrel, helyzettel találkozol, hát javítsd ki!

Én egyfolytában dolgozom magamon és olyan jó ráébredni, egy olyanra, mikor összeáll a puzzle! Sikerélményem van és megnyugszom, hogy eggyel több helyzet és részlet megoldva! :-) Valahogy megnyugszom tőle és büszke leszek magamra! Mégis a lényeg inkább az, hogy megnyugszom tőle.........

Soha, de soha nem lesz már semmi ugyanaz és ez minden pillanatra igaz!!! Gondolj csak bele! Ismételheted önmagad, generálhatsz ugyanolyan helyzeteket, egy kicsit mindig más lesz............. ha a lényege ugyanaz és már unod, hogy körbe-körbe jársz, tegyél egy kicsit mindig többet magadért! Ameddig kellenek az újabb körök, úgyis belemész, de csak addig, míg meg nem tanulod belőle a lényeget, amit tanulnod kellett.

Húúúúú, de jó volt ezt leírni...... és igen, MINDIG VAN DÖNTÉSI LEHETŐSÉGED!

MINDIG VAN VÁLASZTÁSOD! :-)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.