Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Előtört és még tart...

2008.01.17

Huuuuuuuhhhhhhhhh... vettem egy mély lélegzetet, mielőtt ennek nekikezdtem. :-) Számomra is hihetetlen, de nagyon boldog vagyok különösebb ok nélkül! Teljesen illeszkedem a testemhez, benne vagyok és tökéletesen passzol rám. Jó érzés a bőrömben lenni! Láthatatlan mosoly vonul végig az egész testemen és nem akar elmúlni. Azt hiszem, valódi harmóniába kerültem önmagammal. Nincsenek korlátok, gátak, sem gondolatban, sem az életben. Valahogy együtt úszom az Élet Energiáival! Harmóniában vagyok az élettel és minden mással, a Minden Létezővel, itt a Földön legalább is.

Csodaszép, ahogy csak ráfekszel hanyatt az áramlásra és az visz téged. Tudod, hogy a megfelelő irányba tartassz, csak  rá kell hagyatkoznod, hogy vigyen. :-) Maradéktalanul bízol benne, hiszen rosszat nem akarhat pont NEKED, aki megtisztelte bizalmával. Minden következő áramlatát megteremted magadnak! Ezért visz arra, amerre vinnie kell.

Nemrég felnéztem a Holdra. Növekszik. Gyönyörű! Látszanak a csillagok is. Beleszippantottam a friss, hűvös levegőbe és mikor kilélegeztem, látszott a leheletem. Kis felhőfoszlányként szállt a magasba, szabad volt... Amikor felnézek, magával ragad a látvány. Szinte én is egy csillaggá válok a sok közül, aki innen lentről nézi a többieket és beszélget velük. Hangtalanul, csak a szembogarából érkező energiák, áramlatok, érzelmek által. Tudom, érzem, milyen csillagnak lenni, a csillagok is részeim. Én is a részük vagyok. Így mindenre rá tudok kapcsolódni, hangolódni, hiszen része vagyok az Egésznek! Mindenki az, és ha megvan a csatorna, jöhet az adás és a vétel! :-)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

boldog Szülinapot!

(pety, 2008.03.02 23:06)

Itt jártam! :-D
És BOLDOG vagyok... ;-D
ölel, puszil: pety