Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mennyi? Harminc! :-)

2008.02.28

Hogy milyen érzés? Azt hittem, nem lesz semmi extra. De ez jóóó!:-) Kellemes érzés. Picit más, mint azelőtt. Komolyabb, felnőttebb.

A szülinapom előtt már napokkal mindig ünnepi díszbe öltözik a lelkem. Kár, hogy a bejegyzés dátuma nem lehet 2008. 02. 27. Ez olyan szép! A 27-es számomra valami mágikus kulcs! Egy ajándék! Egy csoda, ami mindig megtörténik! A 9-es Isteni szám.

Nem telt különösebben ünnepélyesen. Sőt, olyat is tettem, ami másoknak segítség és számomra fejlődés. Dolgoztam is ezen a napon és jól esett, mert akartam, és ráhangolódtam, és alkotás volt, nem csak munka! Szeretettel és elfogadással sokkal jobban is ment. Azt hiszem, az aurarétegeimre tényleg rá is volt írva, hogy a mai az én napom! "A homlokára van írva." - ez talán innen is ered, mert gondolom, az ilyesmi látszik mindenkin.

Holnap nagy napra ébredek! Nem csak azért, mert ismét van az évben egy február 29-e. Teremtettem valamit, bár nem teljes erőbedobással, de végig a fejemben járt már egy hete, aminek megvalósulását holnapra tervezem... Kíváncsi vagyok, mi fog történni!:-) Ez nagyon izgalmas!