Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mostantól...

2008.10.20

A mai nap is csak olyan, mint a többi. :o) Csodás.......!! minden ízében teljes, gyönyörű és kifejező.

Az van, hogy............... - csak mosolyogni tudok belül :-) - szóval az van ma, hogy húztam tegnap egy vonalat és ma van új életem első napja! Nagyon komoly energiák szabadultak fel most, hogy lezártam egy fejezetet. Ez a nyitottság az újra és ez az erős, de gyengéd határozottság az irányvonal szem előtt tartását illetően nagyon megindít és boldog várakozással tölt el. 

Lehetne félnem az újtól, ahogy eddig, de ez valahogy elmúlt. Megláttam, milyen gyáva is vagyok és hogyan büntetem magam egyedülléttel azért, amit az apukám tanított nekem. Nagyon hálás vagyok Neked Mónika és Laci az egész vasárnapért, hogy megtalálhattam a lehetőségét, hogy felnyíljon a szemem. Elképesztő az egész és nem győzöm megköszönni.

Bár valahogy ma inkább hallgatnék...... ezt most már megélni akarom, nem hangoztatni.:-))

Még csak most jön a java! A kitartó munka, az esetleges hullámvölgyek, stb. Mindenesetre ma reggel apukám is megváltozott, mosolyogva átölelt, ahogy meglátott. Nahát....... :-) ritka ez.

Rájöttem, hogy párkapcsolataimban is apa volt jelen és most jutottam el oda, hogy kijelentem, apa, maradjon nekem Apa, a párkapcsolat pedig legyen olyan, mint amire ÉN vágyom minden porcikámmal. Ehhez bátorság kell, és most már valahogy nem félek........... meglátni a gyávaságot elég volt ahhoz, hogy valami átforduljon és továbbmehessen.

:-)) Végtelenül hálás vagyok.....

Legyen felemelő és gyönyörű napotok mind egy szálig!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.