Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Támaszték

2008.11.18

Elhatároztam, hogy mivel ez az én oldalam, szeretném, ha tartalmazná azt, aki vagyok. Néha támaszték vagyok, néha lehúzó, de mindig attól függ, ki nézi, látja, hallja, veszi!! Én én vagyok az összes reakciómmal együtt és volt egy, ami most előkerült, többekből késleltetett reakciót váltott ki. És "véletlenül" 11.11-én íródott...

Ez egy önként, hirtelen felindulásból megírt válaszlevél volt néhány elkenődött társam felemelésére. Ez kerekedett ki belőle és igen, itt van! Azért van itt, hogy itt legyen, hogy lásd, hogy olvasd, és merítsd ki innen, ha kell!

 

"NA HÁJ!

MOSTAKKORISHOSSZÚTÍROK! Pedig néha azért nem teszem, nehogy a másiknak gondot okozzon elolvasni......... szarok bele! Olvasd, ha akarod, oszt kész!:-)

Az van, hogy ha szart írtok és éreztek, az is jó! Minden jó! Hát nem figyelitek, hogy a sok szarból kerekedik ki az igazi megoldás? Engedjétek már el a lufit és éljétek meg a szart!! Most azonnal éld meg, hogy milyen egy szar az egész, sajnálgasd meg jól magad, menj bele teljesen, ha van egy kis időd és lásd meg a legalját! Utána viszont tudatosítsd az épülgetést a saját tempódban. Adj időd utána annak, hogy a csírázó magvak, amiket vágy formájában elültettél, kibújhasson, növekedhessen.
P.! Lehet, hogy a pénznek, munkahelynek is időre van szüksége, mert egy olyan klassz hely, amire te vársz nehezebben megoldható, de biztosan az! Nem akarnak neked Fent egy szart adni, úgyhogy élvezd szépen a kis pihenőt és a sok ragaszkodó energiát fordítsd magadra azért is!!!
Ne hagyd magad, b@ssza meg, lazíts, ha már ennyi időd adatott! Csak Te döntöd el, hogy látod ezt az időszakot! Mindent képes vagy MOST AZONNAL megváltoztatni, ha akarod. Hidd el....... csak higgy magadban. Képes vagy rá, ahogy mindenki!
Te is Zs.! És add az arcunkba a sz@rt is, mert az is kell, mert ezen át fejlődünk bakker. Ezek tények. A szenvedés mai világunkban az a hajtóerő, ami felfelé visz minket. Mert ki akarunk kerülni belőle. Néha engednünk kell, meg kell engednünk magunknak nem csak a pénzt, boldogságot, munkahelyet, hanem azt is, ha épp lejtő van. Engedd meg, hogy kiborulhass és kiönthesd, ami van. Joga van minden érzelemnek jelentkezni benned. Ez is a fejlődés része. Utána, mikor már láttad, megfigyelted, hogyan munkálnak benned ezek, el tudod majd engedni, talán nevetni is tudsz majd az egészen.
Az élet minden másodperce élet, figyeld meg a nyomorod!!! Nézd meg, mi is az valójában? Ez mind maga az élet! Válts szemüveget..... :-)


Valahogy minden úgy alakul, ahogy lennie kell és hihetetlen lendülettel haladok felfelé. Remélem, hogy továbbra is így tudom majd értékelni a jót is és "rossznak" ítélt dolgokat is. Csak mi tettük a történéseket a "jó" és "rossz" dobozba. Azok nem jók, vagy rosszak, csak vannak!! Minden relatív!
Azt figyeltem meg, hogy ha saját és az Életem ciklusai tiszteletben tartom (egyszer fenn, egyszer lenn), akkor könnyebben átvészelem őket és könnyebben elfogadom ezt az időszakot. Aztán MINDIG jön a felszálló ág!! Mindig jön gyerekek.


Itt vagyunk egymásnak mindig. Írjatok, hívjuk egymást, találkozzunk, nekem nem csak boldog vidáman kelletek! Hanem úgy, ahogy vagytok, szarosan is!!! :-) Úgy is jól megölelgetlek majd benneteket, mert a szar az jó. Jó, ha kijön... engedd el... !:-))


Szili Atya pedig jó, hogy van, ő csak hátbavert, seggbe rúgott minket, hogy na öcsém, arra is lehet menni, ha akarsz! Onnantól meg tessék előszedni a szerető, gyengéd tudatosságot és nem korlátokkal élni, hanem korlátlanul! Ne feledd, az sem baj, amiről azt hiszed, hogy baj!!! Semmi sem baj! Az sem baj, ha így érzel, ahogy. Az sem baj, ha más máshogy érez, mert az meg nem a tiéd! Szóval Repüljetek korlátlanul! Aludjatok az ágy másik végében, menjetek oda idegenekhez, adjatok ételt egy olyan koldusnak, aki irritál, vagy tudomisén. Törjetek mintákat, vagy ne. Az is jó, minden jó!:-))


Hatalmas homlokcsók, meg fülpöccintés!:-)

Hol vagytok?


Kata"

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.