Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2008-05-11 vasárnap

2008.05.13

Nahát! :-) Fene gondolta, hogy ilyen jó buli kerekedik abból, ha lemegyek a Csajaimmal, meg haverokkal Sukira. Állat jó hely, természet, faház, füves placc, röpi, ropi, kóla, víz, napfény, pia. Mondom én, aki antialkesz vagyok. :) DE!

Lelazultunk, mint állat, komolyan mondom! Neviccelj! Hát olyan magasra röpítettem magam fölé a labdát a k*va sötétben, mint egy kisgyerek!! És vigyorogva éltem át, milyen állati jó móka a gravitáció!!:-) Leírhatatlan volt. Tudom, rátett az a kis gátlásoldó, de hát egy este alatt két Martini, meg egy fél Jager, nem sok igazán! Lazítottam, érted? Itthonhagytam az összes gondomat és foszlányokban jutottak eszembe a dolgok és nagyon ritkán. Ez már igen. Nagyon kellett!

Édes fejekkel voltam! A fiúk éjszaka karaokiztak, mint a macskák nyávogták a holdat, mókás volt!:-)) Ping-pong meccsek zajlottak, közben folyamatosan szendvics, bundáskenyér és saláták készültek. Mellettük pedig ropogtattunk, mint kismókus a Népligetben. ;-)) Az, az, amelyik kuksizott a fatörzsről!!:)

Szóval... fél 2 felé tértem nyugovóra, a többiek akkor még javában énekeltek, labdáztak. Boldogan aludtam el...

Másnap legendás röpimeccset játszottunk. Fiúk a Lányok ellen. A mi csapatunkban Katus, Évi erősítették a mezőnyt. Gyerekek, úgy összeszoktunk, olyan lecsapásokat, meg feladásokat nyomtunk, öröm volt nézni. Szerintem még hallgatni is az volt!:))

Nem fogom elfelejteni és mivel lesz még ilyen, ... :-) hmmm....  a széria folytatódik!

Ma volt tesó születésnapja. 25-ik. Ezért szombaton elmentünk a Farkashegyi reptérre, Angyalka volt olyan jó és bevezetett a klubba. Találkoztam benfentesekkel, sokmindent megtudtam a vitrorlázó repülőkről. Olyan gyönyörűek és kecsesek!! Leírhatatlanul szépek! Majdnem repültem is!:-) Na jó, tényleg fogok jövő héten! Akarom, csak para, de ezt legyűröm és senki nem állít meg!:) Szóval ezt fogom tesókámnak adni ajándékba. Egy lehetőséget, hogy repüljön. Remélem, látja majd a mögöttes értelmét is, mert mostanában megkopott a fénye.......
Vele is elhitetik, hogy nem jó úgy, ahogy van, illetve ő maga hiszi el, pedig... ha hinne magában és látná magát! Már rég nem itt lenne, hanem egy olyan társ mellett, aki igazán megbecsüli őt és értékeit. :) De ezt majd ő összerakja.:)

Szeretlek Tesó! Hátha olvasod... bár... :)