Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2008-05-13 Kedd

2008.05.13

Hááááááát :) izé. Nagyon durván csinálod Sab! Nagyon köszi, alig beszélünk fél órát és úgy összerántassz, hogy rájövök, ki is vagyok valójában. Ezt nem biztos, hogy valaha megtudom: HOGY A TITOKBA CSINÁLOD EZT?:)

Olyan jó ez... megízlelem egyetlen cseppjét és úgy érzem, jó lehet, Katesz nagyon vigyázz, mert nagyon jó is lehet!!!!!!!! De nagyon! Úgyhogy ajjaj.... mit is kerestél egész életedben? Nem tudni, mikor ki a Mester, de egyenlőre nagyon működik! Nekem ez új, kicsit "félelmes", de kihívásos, meg tetszetős!

Elfáradtam. Nagyon álmos vagyok. De KÖSZÖNÖM! Ezittalényeg! Meg a szeretet. És pont. :)

Hogy mi volt ma? "Ki nyel ma? Játék és b*zik a kiskertben. Aki térdel:... Aki ráhajol..." :-))) bocs, ez egy csodás nap végén holt fáradtan egymáson fekvő emberek egyikéből jött elő egy KVT tréningen. Röhögtünk, határtalanul.
Szóval ma volt minden. Depresszió, a múlt siratása, beszélgetés magammal, mivel senkinek nem mondhattam el, mi van bennem... legalább is azt hittem. Sétáltam az autópályán, mivel beállt a forgalom. Közben anya olyan poénokat nyomott, hogy betojtam tőle!:)) Szétfagytam egy áruházban, de szebbé tettem egy halasfiú napját egy mosollyal és máris kedvezményben volt részem. :) Őrület. Tüsszögtem edzésen, elment a kedvem a tánctól, aztán visszajött. Az autómosóban három srác felemelt magasra, én voltam a nő, aki belépett hirtelen egy férfiakkal teli közegbe és mindent megváltoztatott. :)

Szóval ma figyeltem. Így estefelé elfáradtam és már csak figyeltem. Kinyílt a világ. De a pontot Te tetted rá, igen. :) Ez a beszélgetős most nagyon... Kérlek, aludj jól és köszönöm, de ez nem szó rá..... bele sem merek gondolni, mit kapok még tőled pusztán azért, mert én én vagyok. :) Erre csak némán, mosolyogva bólintok egyet.

Jó éjt Csillag!