Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2008-05-30 Péntek

2008.05.30

Egyik nap olyasmit álmodtam, hogy rendet teszek. De olyan véglegeset, nagyon komoly rendet... az álomban szó szerint egy asztalon tettem rendet, de belül éreztem, hogy ez több annál és átvitt értelme is van.

Most kezd körvonalazódni, hogy harminc év után talán tényleg rendet teszek az életemben és megváltozhatnak bennem olyan berögzött gondolatok, viselkedés-, és érzelemminták, amiknek már helyük nincs, mert más a cél. A cél a valódi boldogság és nem csak a hiányérzetek csillapításából eredő boldogság, hanem a létezés öröme.

Köszönöm, hogy segítessz benne!:-) Ezáltal mindenki boldogabb lehet körülöttem. Mostanában megfigyeltem, hogy nincsenek nagy feszültségek körülöttem. Belsőm, lelkem, hangulatom, hozzáállásom változik és a világom is változik. Szerencsére... bár nemrég azt hittem, ez nem fog menni és talán soha nem lépek túl dolgokon. Most úgy érzem, gyönyörű dolgok történtek velem a múltban, amelynek minden percéért köszönet jár minden résztvevőnek... de csak most jön a java! Egy új élet kezdődik minden másodpercben. Innentől kezdve boldog vagyok. :-)

Ma bulizni megyek... csak amolyan nyugdíjasan. :-) De tudom, hogy nagyon, nagyon boldogan megyek és nagyon boldog leszek tőle, benne, általa, neki, meg még hát!:-)

"Köszmár", hogy olvassátok ezt itt... :-) Aki idáig eljutott, annak adok egy cuppanós puszit, meg egy ölelőset!:-) Persze csak annak, aki kéri... ;-)